Kapusta i Chard Supreme
Kale i Chard Supreme może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 103 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ścinane migdały, jarmuż, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Placek z jarmużu lub Chard, Emerald City Sałatka z jarmużu, Chard i ryżu, oraz SOUPER CHUDY SMAK TUNEZJI: JARMUŻ, BOĆWINA I GULASZ Z CIECIERZYCY Z JAGNIĘCINĄ ... NAD OCH-TAK-SPRYTNYM KUSKUSEM.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać szynkę, ananas, i cebula, aż cebula będzie miękka i lekko rumiane, o 10 protokół.
Dodać jarmuż i chard; przykryć i gotować, aż warzywa zmniejszą się do połowy rozmiaru, o 7 protokół.
Zdjąć pokrywkę i wrzucić mieszaninę. Przykryć i gotować, aż warzywa zmiękną, 3 do 4 protokół.
Przenieść jarmuż i mieszankę chard do dużej miski. Wymieszać z serem feta, migdałami i żurawiną.