Kapusta grillowana z czosnkiem, Chiles i boczkiem

Kapusta grillowana z czosnkiem, Chiles i boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Grillowany jarmuż z czosnkiem, Chiles i boczek spróbować. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 35. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany dorsz Czarny ze smażonym czosnkiem i Chiles, Cała ryba z grilla z chrupiącym czosnkiem i czerwonymi Chiles, oraz Jarmuż z czosnkiem i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, blanszować jarmuż, aż będzie po prostu miękki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i lekko wycisnąć nadmiar wody. Osuszyć jarmuż i przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać olej roślinny, czosnek i chile, doprawić solą i pieprzem i wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4
Na patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść 10-calowy pierścień sprężynowy (nie na dole) na grillu, aby pomieścić jarmuż. Ostrożnie wklep jarmuż wewnątrz pierścienia, naciskając w dół, tworząc równą warstwę. Grilluj, aż lekko zwęglone na dnie, 3 minuty. Szczypcami obrócić kapustę i grillować po drugiej stronie przez 3 minuty. Ewentualnie grilluj jarmuż na perforowanej patelni grillowej, rzucając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Jarmuż przełożyć do miski i natychmiast wrzucić z boczkiem, oliwą z oliwek, skórką z cytryny i sokiem z cytryny; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
JarmużJarmuż
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Serwuj od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia45
Magazyn