Kapusta duszona z fasolką Pinto i pancettą
Kapusta duszona z fasolką Pinto i Pancettanem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jarmuż, pancetta, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa Z Fasoli Pinto, Pieczonej Papryki I Jarmużu, Jajka gotowane z polentą, duszonym jarmużem i pancettą, oraz Kapusta duszona z czarną fasolą i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, pancetta, i czosnek; smażyć 5 minut lub aż pancetta brązowieje. Wymieszaj jarmuż, pieprz i sól.
Dodać fasolę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż jarmuż jest tender. Odkryć i gotować 10 minut lub aż płyn prawie wyparuje.