Kapusta duszona z fasolką Pinto i pancettą

Kapusta duszona z fasolką Pinto i pancettą
Kapusta duszona z fasolką Pinto i Pancettanem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jarmuż, pancetta, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa Z Fasoli Pinto, Pieczonej Papryki I Jarmużu, Jajka gotowane z polentą, duszonym jarmużem i pancettą, oraz Kapusta duszona z czarną fasolą i pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę, pancetta, i czosnek; smażyć 5 minut lub aż pancetta brązowieje. Wymieszaj jarmuż, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
JarmużJarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodać fasolę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż jarmuż jest tender. Odkryć i gotować 10 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
JarmużJarmuż
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn