Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, pieprzu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kapusta duszona w winie, Czerwone wino-duszony mostek z karmelizowaną cebulą, oraz Wino-duszony Chuck pieczony z cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać masło w szerokim ciężkim garnku o szerokości 6-8 litrów na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować cebulę i kapustę, często mieszając, aż zwiędną i lekko rumiane, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać wino, wodę, octy, jabłko, cukier i sól i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Cukier
Woda
Sól
Wino
3
Zawiń ziarna pieprzu, goździki i liść laurowy w gazę i zawiąż sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Liście Laurowe
Goździki
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
4
Dodaj do mieszanki kapusty, następnie przykryj kapustę bezpośrednio okrągłym papierem pergaminowym lub woskowym i przykryj garnek pokrywką. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie bardzo miękka, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Garnek
5
Wyrzucić wiązkę gazę i doprawić kapustę solą i pieprzem.