Kapusta Duszona Pomarańczowo-Żurawinowa
Kapusta duszona pomarańczowo-żurawinowa jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz oliwę z oliwek, kapustę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, Duszona Czerwona Kapusta, oraz Kapusta Duszona.
Instrukcje
Kapustę gotować w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z żurawiną i kolejnych 7 składników. Gotować, często mieszając, 6 do 7 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem.