Kapusta Duszona

Kapusta Duszona
Duszona kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 116 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sól i pieprz, szczypiorek, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 22 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, Duszona Czerwona Kapusta, oraz Duszona Czerwona Kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu dodając 2 do 4 łyżki soli, aby woda smakowała jak Morze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj ocet, a następnie kapustę i gotuj na dużym ogniu, aż kapusta zwiędnie (nie rozgotuj-nadal powinna mieć ząb), 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
3
Odcedzić, następnie wrzucić do miski z masłem, olejem, natką pietruszki, szczypiorkiem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn