Kapusta czerwona, Żurawina i jabłko

Kapusta czerwona, Żurawina i jabłko
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać czerwoną kapustę, Żurawina, i jabłko Slaw spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 133 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, żurawinę, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kapusta czerwona, Żurawina i jabłko, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Jabłko Kapusta Slaw.

Instrukcje

1
Połączyć kapustę i żurawinę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz ocet i kolejne 5 składników (ocet przez pieprz), mieszając trzepaczką; skropić mieszanką kapusty, delikatnie podrzucając do pokrycia. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodaj jabłko i dobrze wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn