Czerwona kapusta Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 247 kalorii, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, marchewkę, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Slaw, oraz Kapusta Czerwona Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać kapustę, koper włoski, marchew, jabłka i cebulę. Zalać octem, doprawić solą i odstawić na co najmniej 1 godzinę. To zmiękczy kapustę i sprawi, że wydaje się prawie ugotowana, ale nadal będzie miała świetną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Marchew
Ocet
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Koper Włoski
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Kapustę odcedzić z nadmiaru płynu, ale nadal zachować ją dość soczyste. Wymieszać z majonezem i chrzanem. Smak do przypraw i dodać sól. Rezultatem powinna być kremowa i cierpka slaw.