Kapusta czerwona Slaw jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, kapustę, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Czerwona Slaw, oraz Dwubarwna Sława dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać kapustę, koper włoski, marchew, jabłka i cebulę. Zalać octem, doprawić solą i odstawić na co najmniej 1 godzinę. To zmiękczy kapustę i sprawi, że wydaje się prawie ugotowana, ale nadal będzie miała świetną konsystencję.
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Kapustę odcedzić z nadmiaru płynu, ale nadal zachować ją dość soczyste. Wymieszać z majonezem i chrzanem. Smak do przypraw i dodać sól. Rezultatem powinna być kremowa i cierpka slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm