Kapusta Curry

Kapusta Curry
Kapusta curry jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, curry, pełnoziarnistą musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kapusta Curry, Kenijska Kapusta Curry, oraz Pierogi z kapustą Curry.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj szalotki i czosnek; podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodać musztardę, curry i kurkumę; gotować 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z kapustą i pozostałymi składnikami; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn