Kantalupa z sosem Malinowo-makowym

Kantalupa z sosem Malinowo-makowym
Kantalupa z sosem Malinowo-makowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 52 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kantalupy, miodu, maku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Makowy Malinowy, Sałatka Ogrodowa Z Sosem Malinowo-Makowym, oraz Sałatka z jagód Kiwi z sosem z maku malinowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój 1 średnią kantalupę na 6 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
2
Połącz 1/4 szklanki octu winnego malinowego, 1 1/2 łyżki miodu i 1 łyżeczkę maku, dobrze mieszając; równomiernie skropić kantalupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet WinnyOcet Winny
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
KantalupaKantalupa
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn