Kantalupa Awokado Salsa

Kantalupa Awokado Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać kantalupa awokado Salsan spróbować. Na 85 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 160 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, sok z limonki, jicama i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Salsa Z Kantalupy, Salsa Ogórkowa Kantalupa, oraz Salsa Pomidorowa Z Kantalupą.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć kantalupa, jicama, cebula, sok z limonki, olej, cayenne, sól, i kolendry. Delikatnie wymieszać z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
JicamaJicama
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać na grillowanym steku lub jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia28
Magazyn