Kansas City-Style Burnt Ends

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Burnt Ends w stylu Kansas City. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 80g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Ten przepis służy 12. Na $5.2 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sól, papryka, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Żebra W Stylu Kansas City, Sos bbq w stylu Kansas City, oraz Żeberka Wieprzowe W Stylu Kansas City dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: palacz lub grill
Przesiać brązowy cukier, cukier granulowany, sól, chili w proszku, papryka, czarny pieprz, kminek, czosnek w proszku, cebula w proszku i pieprz cayenne do średniej miski i dobrze wymieszać. Odstawić.
Wytnij cały tłuszcz z mostka. Przyciąć cały miękki tłuszcz do 1/4 cala. Przygotuj palacza lub grilla, zgodnie ze wskazówkami producenta. Ustabilizuj temperaturę na 220 stopni F. użyj łagodnego drewna, takiego jak hickory lub cherry, aby uzyskać smak dymu. Obficie przykryj wszystkie strony mostka masażem i delikatnie wmasuj. Zarezerwuj resztki rub. Wędzić mięso, aż termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 170 do 185 stopni F Po włożeniu do płaskiej części mostka, około 1 godziny na Funt. Na przykład 10-funtowy mostek może wymagać palenia przez około 10 lub więcej godzin. Monitoruj temperaturę wewnętrzną.
Oddziel punkt mięsa od mieszkania. W tym czasie można pokroić płaską część mostku i jeść. Odciąć widoczny tłuszcz od punktu mostka i pokryć go reserved rub. Zwróć mięso do palacza i kontynuuj gotowanie, aż temperatura wewnętrzna punktu mostka osiągnie 200 stopni F.
Wyjmij mostek z palacza na deskę do krojenia i pozostaw na 10 do 20 minut.
Pokroić na kawałki i przenieść je do półmiska.
Podawać na gorąco z ulubionym sosem na boku.