Kandyzowane Solone Orzechy
Kandyzowane solone orzechy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 294 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać chipotle chile proszku, syrop klonowy, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Orzechy Kandyzowane, Orzechy Kandyzowane, oraz Kandyzowane Orzechy Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier, syrop klonowy, chile proszek i sól w średniej misce.
Dodać orzechy i wymieszać, aby dobrze pokryć.
Rozłóż orzechy na nieprzywierającej blasze do pieczenia (lub arkuszu linii z pergaminem) w jednej warstwie.
Bake orzechy, mieszając często, 20 do 30 minut, lub do cieczy jest najczęściej odparowany i orzechy są złote wewnątrz (przerwa 1 otwarte do testu).
* Make ahead: do 1 tygodnia, przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.