Kandyzowane Płatki Róży
Kandyzowane płatki róży to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 18 porcjami. Ta przystawka ma 49 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku bezowego, wody, płatków róży i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasta czekoladowo-buraczane z kandyzowanymi burakami i płatkami róży, Mango Marynowane Z Płatkami Róży, oraz Noc Świętojańska marcepan z płatkami róży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać płatki róży i pozostawić do wyschnięcia na ręcznikach papierowych.
Ubij cukier puder, proszek bezowy i 3 łyżki wody przy niskiej prędkości za pomocą miksera elektrycznego, aż do wymieszania; bij z dużą prędkością 4 do 5 minut lub aż mieszanina będzie puszysta.
Mieszanka pędzla ze wszystkich stron płatków; posypać drobnym cukrem.
Odstawić na stojakach drutu 24 godziny.