Kandyzowane Pomidory Cherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj kandyzowane pomidory Cherry. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 118 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 35 centów za porcję. 77 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, cukier, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Waniliowy placek kukurydziany z kandyzowanymi pomidorkami Cherry, Sałatka z jabłek, wiśni i kandyzowanych orzechów włoskich + Wiśniowy balsamiczny winegret, oraz Sałatka Z Wiśni, Koziego Sera I Kandyzowanych Orzechów Włoskich + Winegret Wiśniowy Balsamiczny + Gratis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Nasiona sezamu i sól umieścić w małej misce, wymieszać i odstawić.
Przymocuj termometr cukierkowy do boku głębokiego rondla 3-4-litrowego.
Połącz cukier i ocet balsamiczny na patelni i gotuj na średnim ogniu, od czasu do czasu obracając patelnię, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z syropem kukurydzianym.
Kontynuuj gotowanie, szczotkując boki patelni zwilżoną szczotką do ciast, aby zapobiec krystalizacji i dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby syrop nie zagotował się, aż syrop zarejestruje 305 stopni (stopień twardego pęknięcia) na termometrze.
Umieść wykałaczkę na końcu łodygi pomidora,a następnie zanurz pomidora w syropie, pozwalając syropowi przesunąć się nieco ponad połowę pomidora. Delikatnie i ostrożnie przekręcić na patelni, aby nadmiar kapał, a następnie natychmiast zanurzyć dolną połowę pomidora w nasionach sezamu i stanąć, koniec nasion w dół, na wyłożonej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi pomidorami, podgrzewając syrop cukrowy na małym ogniu w razie potrzeby, aby przywrócić płynność
Pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut w temperaturze pokojowej przed podaniem.