Kandyzowane Pomidory Cherry

Kandyzowane Pomidory Cherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj kandyzowane pomidory Cherry. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 118 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 35 centów za porcję. 77 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, cukier, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Waniliowy placek kukurydziany z kandyzowanymi pomidorkami Cherry, Sałatka z jabłek, wiśni i kandyzowanych orzechów włoskich + Wiśniowy balsamiczny winegret, oraz Sałatka Z Wiśni, Koziego Sera I Kandyzowanych Orzechów Włoskich + Winegret Wiśniowy Balsamiczny + Gratis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Nasiona sezamu i sól umieścić w małej misce, wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Przymocuj termometr cukierkowy do boku głębokiego rondla 3-4-litrowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Połącz cukier i ocet balsamiczny na patelni i gotuj na średnim ogniu, od czasu do czasu obracając patelnię, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z syropem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Kontynuuj gotowanie, szczotkując boki patelni zwilżoną szczotką do ciast, aby zapobiec krystalizacji i dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby syrop nie zagotował się, aż syrop zarejestruje 305 stopni (stopień twardego pęknięcia) na termometrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zdjąć z ognia.
7
Umieść wykałaczkę na końcu łodygi pomidora,a następnie zanurz pomidora w syropie, pozwalając syropowi przesunąć się nieco ponad połowę pomidora. Delikatnie i ostrożnie przekręcić na patelni, aby nadmiar kapał, a następnie natychmiast zanurzyć dolną połowę pomidora w nasionach sezamu i stanąć, koniec nasion w dół, na wyłożonej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi pomidorami, podgrzewając syrop cukrowy na małym ogniu w razie potrzeby, aby przywrócić płynność
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Eliksir GrEliksir Gr
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut w temperaturze pokojowej przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn