Kandyzowane plastry pomarańczy z sosem Ganache

Kandyzowane plastry pomarańczy z sosem Ganache
Kandyzowane plastry pomarańczy z sosem Ganache jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka wody, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kandyzowane plastry pomarańczy z ciemną czekoladą, Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy, oraz {Bezglutenowe} Blood Orange Magic Cake z kandyzowanymi plastrami migdałów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować pomarańcze, umieść plasterki pomarańczy w średnim rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; plastry pomarańczy osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
PomarańczowyPomarańczowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W średnim rondlu połącz cukry, 1 1/2 szklanki wody, Likier i sól. Doprowadzić do wrzenia( nie mieszać); zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 220 (około 8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać plasterki pomarańczy; gotować na wolnym ogniu, bez mieszania, 45 minut lub aż skórka stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
4
Usuń plasterki pomarańczy z syropu za pomocą łyżki szczelinowej; odcedzić na pergaminie przez 5 minut lub aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
5
Umieścić na stojaku z drutu i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Pokrój plastry pomarańczy na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
7
Aby przygotować ganache, umieść mleko w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj chipsy czekoladowe; odstawić 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
9
Podawać kliny pomarańczowe z ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn