Kandyzowane Orzechy Włoskie Espresso
Kandyzowane orzechy włoskie Espresso mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,24 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka grubej koszernej soli, cukru, połówek orzecha włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, Espresso Gelées z kandyzowanymi pistacjami, oraz Kandyzowane Orzechy Włoskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
W małej miseczce ubić cukier i kolejne 4 składniki.
Ubij białko w dużej misce, aż będzie spienione.
Dodać orzechy włoskie; wrzucić do herbu.
Posyp orzechy włoskie mieszanką espresso i wrzuć do herbu.
Na przygotowanym arkuszu w jednej warstwie rozprowadzić powlekane orzechy włoskie.
Piec 5 minut. Przesuń łopatkę pod orzechami włoskimi, aby poluzować z blachy do pieczenia i wymieszać, przestawiając w jednej warstwie.
Piec, aż orzechy włoskie są suche w dotyku, o 5 minut dłużej. Orzechy włoskie ponownie poluzować z arkusza; ostudzić na arkuszu. Czy z wyprzedzeniem: kandyzowane orzechy włoskie mogą być wykonane 2 tygodnie wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.