Kandyzowane Naleśniki Z Dyni Imbirowej
Kandyzowane naleśniki z dyni imbirowej to bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, przyprawy Pumpkin pie, połówki orzechów pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kandyzowane Ciasto Z Dyni Imbirowe, Biszkopty z dyni z kandyzowanym imbirem, oraz Kandyzowane Nasiona Dyni Imbirowej: Surowe Lub Prażone.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, pumpkin Pie spice, maślanka, dynia i jajka z trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan i imbirem.
Pędzel nonstick patelnia lub nonstick patelnia z olejem roślinnym; ciepła patelnia do 177° lub patelnia ciepła na średnim ogniu.
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż brzegi wyschną. Obróć; gotować inne strony do złotego koloru.
Podawać z pozostałymi składnikami.