Kandyzowane kwiaty i maliny
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Kandyzowane kwiaty i maliny mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 72. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Mieszanka malin, proszek bezowy, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Migdałowe ciasta z kandyzowanymi kwiatami ogórecznika, Sernik z malinami kandyzowanymi imbirowo-limonkowymi, oraz Sernik z malinami kandyzowanymi imbirowo-limonkowymi.
Instrukcje
Wypłukać płatki i liście; pozostawić do wyschnięcia na ręcznikach papierowych.
Ubij cukier puder, proszek bezowy i 1/3 szklanki wody przy niskiej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do wymieszania; bij z dużą prędkością 4 do 5 minut lub do puszystego.
Wymieszać cukier puder ze wszystkich stron płatków, malin i liści; posypać drobnym cukrem.
Odstawić na stojakach drutu 24 godziny.