Kandyzowana Skórka Satsuma

Kandyzowana Skórka Satsuma
Kandyzowana skórka Satsuma może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 32 i kosztuje 13 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz satsumańskie pomarańcze, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kandyzowana Skórka Cytrynowa, Kandyzowane Bułeczki Ze Skórką Pomarańczową, oraz Kandyzowana Skórka Pomarańczowa Pokryta Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomarańcze obrać ze skórki, zeskrobać ze skórki białą skórkę. Zarezerwuj pomarańczowe sekcje do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Pokroić skórkę w paski 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Połącz 1 1/2 szklanki cukru i 3/4 szklanki wody w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub aż cukier się rozpuści, stale mieszając. Wymieszać skórkę; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Zdjąć z ognia; całkowicie schłodzić. Skórkę przecedzić przez sito do miski. Wyrzucić płyn. Skórę osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieścić pozostałe 1 szklanka cukru i skórki w średniej misce, podrzucając dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn