Kandyzowana Sałatka z orzechów pekan, gruszek i szpinaku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kandyzowanego orzecha Pekan, gruszki i sałatki szpinakowej. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielone goździki, szalotka, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kandyzowana Sałatka z orzechów pekan i gruszek, Kandyzowana Sałatka Z Gruszek Pekan, oraz Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i kandyzowanymi orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć cukier, syrop kukurydziany, 1/4 łyżeczki. każda sól i kardamon, cayenne i goździki. Wymieszać z orzechami.
Rozłóż na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Piec, mieszając raz na jakiś czas widelcem, aż syrop będzie głęboki złoty, około 15 minut. Ponownie wymieszaj, a następnie przenieś nakrętki na papier na powierzchnię roboczą.
Niech orzeszki ostygną, rozbijając je po 5 minutach.
Ubić olej, ocet, pieprz, szalotka, i pozostałe 1/4 łyżeczki. każda sól i kardamon w dużej misce. Delikatnie wymieszać ze szpinakiem, gruszkami i orzechami.