Kandyzowana cytryna z ' Mąkizobacz też
Kandyzowane cytryny z ' mąki, zbyt może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 105 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 16 centów za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Sałatka z azjatyckiego selera, kopru włoskiego i Edamame z kandyzowaną cytryną, z mąki, Deser cytrynowy z twarogiem cytrynowym i kandyzowaną skórką cytrynową, oraz Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz plasterki cytryny, cukier i 1 1/2 szklanki (360 ml) wody i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez około 1 godzinę, lub aż plasterki cytryny są przezroczyste.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw plastry do całkowitego ostygnięcia w syropie. Kandyzowaną cytrynę można przygotować do 2 tygodni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.