Kanapki ziemniaczane Nadziewane kwaśną śmietaną i wędzonym pstrągiem

Kanapki z ziemniakami Nadziewane kwaśną śmietaną i wędzonym pstrągiem mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka ziemniaków, sok z cytryny, pieprz crusted pstrąg, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kanapki Z Pstrągiem Wędzonym Ogórkiem, Wędzony pstrąg z kremem jabłkowo-chrzanowym na plackach ziemniaczanych, oraz Gniazda ziemniaczane ze śmietaną i wędzonym łososiem.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w parowarze i paruj do miękkości, ale nie papkowate, 18-20 minut. Spoko, to połów.
Używając małej strony melona baller, ostrożnie zgarnij środek połówek ziemniaków i wyrzuć lub Zarezerwuj do innego użytku.
Połącz pstrąga, majonez, kwaśną śmietanę, sok z cytryny i szczypiorek w misce.
Połówki ziemniaków umieścić na dużym talerzu lub talerzu. Miarka około 1 1/2 łyżeczki mieszanki pstrąga do każdej wydrążonej połowy ziemniaka i posypać posiekanym szczypiorkiem.