Kanapki ze stekiem, gruszką i gorgonzolą

Stek z otwartą twarzą, Gruszka i kanapki z gorgonzolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany sok z cytryny, flatbread, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kanapki Ze Stekiem Greckim Z Otwartą Twarzą, Mini kanapki z otwartym stekiem na pieczywie czosnkowym z dojrzałym Provolone i olejem Pietruszkowym, oraz Kanapki Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Posyp obie strony steku solą i pieprzem.
Dodaj stek na patelni; gotować 6 protokół. Obrócić stek; dodać cebulę na patelnię. Lekko zalać cebulę sprayem do gotowania. Gotować stek dodatkowe 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness, mieszając cebulę często.
Przełożyć stek na deskę do krojenia. Cebulę gotować przez dodatkowe 2 protokół lub do miękkości i lekko rumiane.
Gruszki rdzeniowe; pokroić w cienkie plasterki.
Umieść gruszki w dużej misce.
Gruszki skropić 2 łyżkami soku z cytryny; dobrze wymieszać.
Pozostałe 1 łyżka soku z cytryny, ocet, woda, oliwa z oliwek i czosnek połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj sałatkę i ser do mieszanki gruszek.
Skropić mieszaniną oleju; wrzucić do herbu.
Pokrój stek po przekątnej na cienkie plasterki. Top każdy flatbread z około 7 plastry (około 2 uncji) stek i około 1 1/3 szklanki mieszanki sałatki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.