Kanapki Z Łososiem Z Grilla
Kanapki z grillowanym łososiem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 470 kalorii, 33g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbek czosnku, majonez, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Szynką Z Grilla, Kanapki Wieprzowe Z Grilla, oraz Kanapki Z Indykiem Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. Na średniej patelni rozgrzać olej.
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 4 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej i mieszać w ketchup, chipotle, Worcestershire, suchej musztardy i 1 łyżka octu i gotować przez 1 minutę, aż się ogrzeje.
Przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka. Zeskrobać sos barbecue do miski.
W średniej misce ubić majonez z pozostałą 1 łyżką octu jabłkowego i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj mieszankę coleslaw, kolendra i scallion i wrzucić dobrze.
Łososia doprawić solą i pieprzem i grillować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 3 minuty. Obrócić i posmarować sosem barbecue. Grill, aż skóra jest chrupiące i ryby jest po prostu gotowane przez, 4 minut dłużej. Upiecz bułki na grillu.
Łososia przełożyć na bułki i na wierzch polać.
Podawać, przekazując pozostały sos barbecue przy stole.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.