Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapek z wołowiną z pastą z buraków. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 350 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz serek śmietankowy, sok z cytryny, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z pieczonych buraków z ziołami czosnkowymi, Pieczone buraki i sery, oraz Amerykańska Patzaria - Kremowy Burak Z Serem Pleśniowym I dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce ubijamy serek śmietankowy i burak do wymieszania. Ubić w chrzan, sok z cytryny, ocet, cukier i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Roladki posmarować masłem i pastą z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)