Kanapki z wołowiną z papryką, boczkiem i rukolą z pikantną musztardą

Kanapki z wołowiną, boczkiem i rukolą z pikantną musztardą to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 740 kalorii, 37g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 5,39 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka rukoli dziecka, boczek, steki z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z musztardą z rukolą, czerwoną cebulą i sałatką z fasoli woskowej, Musztarda-I-Boczek-Crusted Kurczaka Bites With Bacon Aioli Przepis, oraz Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać majonez, musztardę i chrzan w małej misce do dressingu. Przykryć steki i opatrunek oddzielnie i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Wrzucić cienko pokrojone grzyby i sok z cytryny w średniej misce do płaszcza równomiernie.
Szczotkuj grubą dużą patelnię obficie olejem i podgrzewaj na średnim ogniu.
Dodaj steki i gotować do pożądanej doneness, o 5 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieść steki na talerz; odstawić 15 minut. Boczek gotować w tej samej patelni na średnim ogniu, aż brązowy i chrupiące. Za pomocą szczypiec przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Dno rolki ułożyć na talerzach; rozprowadzić opatrunkiem. Steki kroimy cienko i dzielimy na bułki. Wierzch z boczkiem, pieczarkami i rukolą. Kanapki przykryć roladkami i podawać.