Kanapki z wieprzowiną i fasolą babci
Kanapki z wieprzowiną i fasolą babci mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, fasolkę po pieczeniu, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kanapki z herbatą z ogórkiem babci, Zapiekanka z zieloną fasolką babci, oraz Zupa z białej fasoli babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Umieść kromki chleba na patelni do pieczenia, która została wyłożona folią aluminiową. Łyżka około 1/2 szklanki fasoli na każdy kawałek chleba. Każdy stos fasoli przykryć plasterkiem sera.
Umieść trzy pół-plastry boczku na każdej kanapce, tak aby nie wisiały nad krawędzią.
Dusić przez 5 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu ugotowania boczku i stopienia sera. Obserwuj ich uważnie! Sugeruję pozostawienie drzwi piekarnika pękniętych w pobliżu znaku minutowego 5, aby umożliwić ucieczkę części ciepła piekarnika.