Kanapki z wieprzowiną szarpaną
Kanapki z szarpaną wieprzowiną to amerykańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 31 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 328 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 2,07 USD za porcję przepis ten pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu barbecue, bułek do hamburgerów, mielonego kminu i pieczonej polędwicy wieprzowej. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 7 godzin i 15 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 62% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Kanapki z grillowaną szarpaną wołowiną , Dr Pepper Pulled Pork i North Carolina-Style BBQ Pulled Pork .
Instrukcje
W wolnowarze o pojemności 3 qt. wymieszaj pierwsze sześć składników; dodaj wieprzowinę. Nałóż trochę sosu na wieprzowinę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Wyjmij mięso; rozdrobnij dwoma widelcami. Wróć do wolnowaru i podgrzej. Nałóż łyżką 1/2 szklanki na każdą bułkę.