Kanapki z tuńczykiem i karczochem
Tunan i Karczoch Cooler - tłoczone kanapki to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać marynowane karczochy serca, do 8 liści bazylii, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kanapki z szynką i kukurydzą, Mozzarellan i pieprz Cooler-kanapki tłoczone, oraz Cytrynowe Kanapki Z Karczochem I Kaparem Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz pierwsze cztery składniki.
Napełnij bagietkę mieszaniną, rozrzuć liście bazylii na górze.
Zamknij bagietkę i zawiń ją szczelnie w papier woskowany, a następnie w folię aluminiową.
Umieść kanapkę na dnie chłodnicy, aby waga pozostałych składników kompresowała kanapkę i pozwalała na zanurzenie soków w chlebie.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.