Kanapki z tilapią z Kolendro-limonkowym majonezem

Kanapki z tilapią z Kolendro-limonkowym majonezem
Czarne kanapki z tilapią z majonezem Kolendrowo-limonkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 7,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1163 kalorii, 66g białka, oraz 77 g tłuszczu. Mieszanka filetów tilapia, sól i pieprz, papryka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerniona Tilapia z Kolendrowo-limonkową Slaw, Blackened Chicken & Cilantro Lime Quinoa, oraz Majonez Kolendrowo-Limonkowy.

Instrukcje

1
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W płytkim naczyniu, połączyć paprykę, tymianek, cebula w proszku, czosnek w proszku, sól, i czerwony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PaprykaPapryka
TymianekTymianek
SólSól
3
Wlać roztopione masło do innego płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Filety rybne zanurzamy w roztopionym maśle, następnie zalewamy mieszanką przyprawową. Gotować gotowaną rybę, w razie potrzeby partiami, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Rozłóż majonez Kolendro-Limonkowy równomiernie na prażonych bułeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
KolendraKolendra
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
WapnoWapno
6
Posmarowaną rybę ułożyć na dolnej połowie bułki, na wierzchu polać salsą z Mango i przykryć górną połową bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
RybyRyby
RolkaRolka
7
W małej misce, połączyć wszystkie składniki. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Połącz wszystkie składniki w małej misce, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćŚredni
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn