Czarne kanapki z tilapią z majonezem Kolendrowo-limonkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 7,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1163 kalorii, 66g białka, oraz 77 g tłuszczu. Mieszanka filetów tilapia, sól i pieprz, papryka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerniona Tilapia z Kolendrowo-limonkową Slaw, Blackened Chicken & Cilantro Lime Quinoa, oraz Majonez Kolendrowo-Limonkowy.
Instrukcje
1
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
W płytkim naczyniu, połączyć paprykę, tymianek, cebula w proszku, czosnek w proszku, sól, i czerwony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Cebula W Proszku
Papryka Czerwona
Papryka
Tymianek
Sól
3
Wlać roztopione masło do innego płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
4
Filety rybne zanurzamy w roztopionym maśle, następnie zalewamy mieszanką przyprawową. Gotować gotowaną rybę, w razie potrzeby partiami, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Przyprawy
Masło
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Rozłóż majonez Kolendro-Limonkowy równomiernie na prażonych bułeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Kolendra
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Rolka
Wapno
6
Posmarowaną rybę ułożyć na dolnej połowie bułki, na wierzchu polać salsą z Mango i przykryć górną połową bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby Przyrodzenia
Ryby
Rolka
7
W małej misce, połączyć wszystkie składniki. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Połącz wszystkie składniki w małej misce, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.