Kanapki Z Sumem Z Kminkiem

Kanapki Z Sumem Z Kminkiem
Kanapki z kminkiem-Dusted Catfish mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Mieszanka majonezu, chipotle chiles w sosie adobo, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kanapki Z Krewetkami Z Kminkiem, Kanapki z mąki kukurydzianej z sum z pikantnym Slaw, oraz Sum z mąki kukurydzianej z Sauté Quinoa.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki i 1/2 łyżeczki. sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
2
Połączyć mąkę kukurydzianą, kminek i pozostałe 1 łyżeczka. sól. Ryby opłukać i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej. Spryskaj ryby równomiernie sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
KminekKminek
RybyRyby
SólSól
3
Ryba grillowana, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
3 do 4 minut z każdej strony lub tylko do momentu, gdy ryba zacznie łuszczyć się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Podawać na bułkach z mieszanką majonezu, plasterkami pomidorów i rozdrobnioną sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
MajonezMajonez
SałataSałata
RolkaRolka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn