Kanapki Z Sumem Kreolskim
Kreolskie kanapki z sumami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz pieprz, filety z sumów hodowanych w gospodarstwie, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z sumem z kreolskim majonezem, Kanapki Z Sumem Z Kreolskim Majonezem, oraz Sum Kreolski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu.
Połączyć bułkę tartą i kolejne 3 składniki w innym płytkim naczyniu.
Filety rybne zanurzyć w mieszaninie białek jaj. Pogłębiać ryby w mieszaninie bułki tartej, mocno naciskając, aby płaszcz.
Umieść rybę na stojaku z drutu; odstawić na 10 minut.
Umieść galaretkę w piekarniku, aby podgrzać, gdy ryba stoi.
Dobrze pokryć ryby sprayem do gotowania.
Wyjąć gorącą patelnię z piekarnika; płaszcz sprayem do gotowania.
Umieść rybę na patelni w jednej warstwie.
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podczas gdy ryba piecze, połączyć majonez i musztardę.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie po 1 stronie każdej rolki hoagie; na każdej rolce nałożyć 1 liść sałaty, 1 filet z Suma i 2 plastry pomidora. Wierzch z pozostałym chlebem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.