Kanapki Z Sałatką Z Homara
Kanapki z sałatką z homara mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 36 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, mango, ogórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Canapes de Anchoa (kanapki z sardeli), Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zanurz homara głową w 6-do 8-kwartowym garnku wrzącej osolonej wody. Homara gotować, częściowo przykryte, na umiarkowanie wysokim ogniu 9 minut od czasu wejścia do wody, a następnie przenieść szczypcami do zlewu do ostygnięcia.
Podczas chłodzenia homara, pokrój każdy plasterek ogórka za pomocą zapiekanego noża (jeśli używasz), odrzucając ozdoby.
Ubić razem majonez, sok z limonki (do smaku), jalapeño, sól i szczyptę pieprzu.
Gdy homar jest chłodny, usuń mięso ze szponów, stawów i ogona, odrzucając tomalley, ikrę i muszle.
Pokroić mięso na kawałki 1/4 cala.
Dodaj homara, mango, seler, cebula, i kolendra do dressingu i wrzucić dobrze.
U góry każdej rundy ogórka z 1 zaokrągloną łyżeczką sałatki z homara.
* Zamiast używać zapiekanego noża, możesz po prostu obrać ogórek przed krojeniem.* Homar można ugotować i wyjąć z skorupy 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Sałatkę z homara można przygotować 6 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć.