Kanapki Z Sałatką Z Estragonu
Kanapki z sałatką z estragonu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotkę, jajka, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Po prostu świeża sałatka ogórkowa z szalotką i estragonem, Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, oraz Kanapki Z Sałatką Jajeczną Z Estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj jajka zimną wodą o 1 cal w 2-litrowym ciężkim rondlu i doprowadzaj do wrzenia, częściowo przykrytego. Zmniejszyć ogień do niskiego i gotować jajka, całkowicie pokryte, 30 sekund.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie, przykryte, 15 minut.
Przełożyć jajka łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą i odstawić na 5 minut (do ostygnięcia). Jajka obrać i drobno posiekać.
Jajka i pozostałe składniki sałatki wymieszać w misce widelcem.
Na chleb posmaruj majonezem (jeśli używasz) i zrób kanapki z sałatką jajeczną i pędami grochu.
* Sałatkę jajeczną można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.