Kanapki z prażonym ziemniakiem i Radicchio

Kanapki z prażonym ziemniakiem i Radicchio
Pieczone ziemniaki i kanapki z Radicchio to bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 15g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $2.2 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 44 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu aleppo, pochrzyn, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Radicchio, pieczony pieprz i Provolone ciabatta kanapki, Kanapki z serem pleśniowym, Radicchio i figą, oraz Grillowane Kanapki Z Indykiem, Boczkiem, Radicchio I Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku prażonych ziemniaków i Radicchio: wyreguluj stojaki piekarnika w górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż pochrzyny na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i posypać skórką z cytryny, wędzoną papryką i pieprzem Aleppo. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić do herbu, a następnie ułóż w jednej warstwie na arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieścić radicchio i szalotki na drugim brzegu blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Skropić pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Rozprowadzić w jednej warstwie na arkuszu
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Umieść pochrzyny na górnej półce Środkowej i radicchio na dolnej półce Środkowej. Pieczeń, aż ziemniaki są przetargu widłowego i radicchio zwiędnie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
PochrzynPochrzyn
8
Przenieś arkusze do regałów chłodzących. Schłodzić do temperatury pokojowej, 10 do 15 minut.
1
Tahini, majonez i sok z cytryny ubić razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TahiniTahini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Po 1 stronie każdej kromki chleba posmarować mieszanką tahini.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TahiniTahini
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
3
Na wierzchu 4 kromki chleba z 1/4 ziemniaków, 1/4 kiełków, 1/4 orzechów włoskich, 1/4 radicchio i 1 plaster sera. Top z pozostałych 4 kromki chleba, tahini stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
KiełkiKiełki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TahiniTahini
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
PochrzynPochrzyn
4
Kanapki pokroić na pół i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn