Kanapki z pomarańczową marmoladą z migdałowymi Florentynami

Pomarańczowa marmolada lody kanapki z migdałowymi Florentynami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz slivered blanszowane migdały, ekstrakt waniliowy, pół na pół i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Migdałowe Z Pomarańczową Marmoladą, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Crostata z serem śmietankowym z pomarańczową marmoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skórkę zetrzeć z 2 pomarańczy i przykryć folią. Wyciśnij tyle soku ze wszystkich 3 pomarańczy, aby zmierzyć 1 1/2 szklanki. Doprowadzić sok i 3 łyżki cukru do wrzenia w rondlu 1-quart i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, o 10 protokół.
Dodać marmoladę i dusić, mieszając, aż się stopi, o 1 minutę.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Doprowadzić pół na pół, śmietanę, pozostałe 2 łyżki cukru i startą skórkę do wrzenia w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Żółtka ubić w misce do wymieszania, następnie dodać 1/2 szklanki gorącej śmietany w wolnym strumieniu, ubijając. Wymieszać krem do mieszaniny w rondlu i gotować na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki i rejestry 175 do 82° na termometrze (nie pozwól gotować).
Wlać krem przez sito o drobnych oczkach do (czystej) metalowej miski i wymieszać mieszaninę Marmolady, wanilii, ekstraktu migdałowego i soli. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając, następnie schłodzić, przykryć, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Zamrozić krem w maszynie do lodów. Podczas lodów jest zamrażanie, dno oleju i boki 13-na 9-calowej patelni do pieczenia, a następnie dno wzdłuż linii z arkuszem folii, pozostawiając 2-calowy zwis na każdym krótkim końcu.
Rozprowadzić lody na patelni, wygładzając górę, następnie owinąć patelnię w folię i zamrozić, aż lody utwardzą się, około 4 godzin.
Umieść piekarnik w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Migdały Pulse z cukrem w robocie kuchennym, aż drobno zmielone. Gotować mieszaninę migdałów, masło, syrop kukurydziany, śmietana, wanilia i sól w oczyszczonym rondlu 1-quart na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż masło stopi się i cukier rozpuszcza, 2 minuty.
Wyjąć z ognia i wymieszać z mąką, następnie przenieść ciasto do miski i schłodzić do jędrności, około 1 godziny.
Roll poziom łyżeczki ciasta do kulek i zorganizować około 3 cali od siebie na blach do pieczenia. Delikatnie spłaszczyć kulki do około 1 1/4 cala średnicy z palcem.
Piec ciasteczka w partiach, aż złoty kolor brązowy, 7 do 9 protokół. Przesuń pergamin z ciastkami z blachy na stojaku, aby całkowicie ostygnąć.
Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub metalowej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującą się wodą, mieszając od czasu do czasu, a następnie usunąć wierzch podwójnego kotła lub miski z ognia.
Pracując z 1 ciasteczkiem na raz, lekko posmaruj spody ciasteczek czekoladą i połóż czekoladowe boki na stojaku. Schłodzić ciasteczka w 1 warstwie, aż czekolada zestawy, około 5 minut.
Rozpakuj patelnię lodów i wytnij 12 (2 1/2 cala) rund do lodów za pomocą foremki do ciastek. Wyciągnij rundy z przesuniętą szpatułką i kanapkę między 2 schłodzonymi florentynami, czekoladowymi bokami.
Ciasteczka Florenckie (polane czekoladą, ale nie wypełnione lodami) można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, warstwowo między arkuszami papieru woskowego, w szczelnym pojemniku. Kanapki z lodami można składać 3 dni wcześniej i zamrażać, indywidualnie pakowane dobrze w folię.
Pozostawić do zmiękczenia w lodówce 5 do 10 minut przed podaniem.