Kanapki z polędwicy wołowej z majonezem ziołowym i rukolą
Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 1G białka, oraz 26g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki Z Polędwicy Wołowej Z Majonezem Ziołowym, Kanapki z indyka z majonezem ziołowym, oraz Polędwica Wołowa Z Majonezem Wędzonym Z Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Czosnek umieścić na folii wyłożonej pergaminem, skropić oliwą z oliwek i owinąć. Piecz na złoty i miękki kolor, około 1 godziny. Rozpakuj; pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut. Wycisnąć goździki ze skórek. Zapisz 6 dla tego przepisu, zachowaj resztę do innego użycia, przechowując je, skropione oliwą z oliwek i przykryte lodówką przez 1 tydzień.Podnieś ciepło w piekarniku do 425 stopni F.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Obficie doprawić wołowinę solą i pieprzem.
Dodaj do patelni, i brązowy ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie.
Przenieść patelnię do piekarnika.Pieczeń do czasu, aż wołowina rejestruje 125 na rzadkie lub 130 na średnio rzadkie, 15 do 20 minut.
Odstawić wołowinę na 20 minut.
Pokroić w plastry grubości ¼ cala.Tymczasem rozgnieść 6 ząbków czosnku z widelcem w małej misce. Wymieszać z majonezem, sokiem z cytryny i ziołami. Doprawić solą i pieprzem. (Majonez czosnkowo-ziołowy można przechowywać w lodówce do 1 dnia.)
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić 1 łyżkę majonezu. Top z wołowiną. Tuż przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem, a następnie polewamy rukolą.