Kanapki z piwem i bourbonem
Piwo i Bourbon Pulled Pork kanapki może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.99 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz SOS barbeque, czosnek, sos pieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Root Beer Pulled Pork Sandwiches, oraz Root Beer Pulled Pork Sandwiches.
Instrukcje
Połącz paprykę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, oregano, tymianek i sól w małej misce; doprawić czarnym pieprzem.
Kotlety schabowe osuszyć papierowymi ręcznikami, następnie natrzeć mieszanką papryki.
Podgrzać około 2 łyżki oleju rzepakowego w patelni non-stick na średnim ogniu. Smażyć kotlety wieprzowe partiami, aż rumiane, około 5 minut na stronę.
Przełóż rumiane kotlety wieprzowe do powolnej kuchenki.
Wytrzyj patelnię czystą i ciepła Pozostałe 1 1/2 łyżeczka oleju rzepakowego i masła na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, 1/2 butelka piwa, i szczypta soli, aż cebula będzie miękka i lekko rumiane, o 10 protokół.
Cebulę posmarować wieprzowiną.
Wymieszać sos barbeque, Pozostałe piwo, sos Worcestershire, czosnek, bourbon, i ostry sos w misce; wlać wieprzowinę.
Gotować wieprzowinę na niskim poziomie, aż będzie bardzo miękka, około 8 godzin. Pokroić i podzielić wieprzowinę na bułki, aby zrobić kanapki.