Kanapki Z Pieczoną Rybą

Kanapki Z Pieczoną Rybą
Pieczone kanapki z rybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 297 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz SOS stek, cytryna, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Kanapki Z Pieczoną Rybą, Kanapki rybne BLT, oraz Fun Fish Sandwiches dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Filety rybne umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać czosnkiem i wycisnąć sok z cytryny na nich. Kropka z kawałkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
4
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozprowadzić sos stekowy na ściętej stronie spodów bułek. Na wierzchu kawałki ryb, a następnie skropić opatrunkiem Ranch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch DressingRanch Dressing
Sos Do StekówSos Do Steków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
RybyRyby
6
Ułożyć górne bułki na nadzieniu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn