Kanapki z pieczonym pieprzem i kozim serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z pieczonym pieprzem i kozim serem. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, liście bazylii, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki Z Pieczonym Pieprzem I Kozim Serem, Kanapki z pieczoną cukinią, papryką, cebulą i kozim serem, oraz Grillowane kanapki z Portobello, papryką i kozim serem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Całość papryki ułożyć na blasze i wstawić do piekarnika na 30-40 minut, aż skórki całkowicie się pomarszczą i papryki zostaną zwęglone, obracając je dwukrotnie podczas pieczenia.
Wyjmij patelnię z piekarnika i natychmiast przykryj ją szczelnie folią aluminiową. Odstawić na 30 minut, lub do papryki są na tyle chłodne, aby obsłużyć.
W międzyczasie, połączyć oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, czosnek, sól i pieprz w małej misce. Odstawić.
Usunąć łodyżkę z każdego pieprzu i pokroić je w ćwiartki.
Usunąć skórki i nasiona i umieścić paprykę w misce wraz z sokami, które zostały zebrane. Odrzuć łodygi, skórki i nasiona.
Na paprykę wlać mieszaninę oleju i octu. Zamieszaj w kaparach. Przykryj folią i przechowuj w lodówce przez kilka godzin, aby umożliwić mieszanie smaków.
Aby złożyć kanapki, rozłóż dolną połowę bochenka z kozim serem.
Dodaj warstwę papryki, a następnie warstwę liści bazylii. Cebulę oddzielić na pierścienie i rozłożyć na wierzchu.
Posypać solą i pieprzem. Przykryć górną połowę ciabatty i pokroić na indywidualne porcje.