Kanapki Z Pieczonym Burakiem I Kozim Serem
Kanapki z pieczonym burakiem i kozim serem to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu balsamicznego, buraków, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: pieczone buraki, kozi ser i kanapki z awokado, Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, oraz Ciepłe kanapki z kozim serem, burakami i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. pokroić buraki w nawet 1/4 " plastry. Ułóż plastry w jednej warstwie na pergaminie lub folii wyłożonej blachą do pieczenia.
Buraki posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczone plastry buraków przez 35-45 minut lub do przetargu widłowego.W międzyczasie rozgrzej odrobinę oliwy z oliwek na dużej patelni saute.
Dodaj chard i szybko saute aż zwiędną.
Dodaj ocet balsamiczny i usuń z ognia.
Rozłóż 4 kromki chleba z kozim serem. Na wierzchu pieczone plastry buraka, boćwinę i czerwoną cebulę, a na wierzchu pozostałe kromki chleba.