Kanapki Z Masłem Orzechowo-Czekoladowym Bezowym

Kanapki Z Masłem Orzechowo-Czekoladowym Bezowym
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier puder, cukier granulowany, kakao i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekolada Masło Orzechowe Batony Bezowe, Solone masło orzechowe i czekoladowo-czekoladowe kanapki z lodami, oraz Czekoladowe kanapki z masłem orzechowym z Disneylandu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść czekoladę w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 45 sekund lub aż prawie stopi, mieszając, aż będzie gładka. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przykryć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia; zabezpieczyć taśmą maskującą. Przesiać razem 1/3 szklanki cukru pudru i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
W średniej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania miękkich szczytów. Zwiększ prędkość do wysokiej i stopniowo dodawaj granulowany cukier, a następnie mieszankę kakao, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj 1/2 szklanki mieszaniny białka jajka do stopionej czekolady; beat tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Białka JajBiałka Jaj
6
Dodać mieszaninę czekolady do pozostałej mieszaniny białek i ubić tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Białka JajBiałka Jaj
7
Upuść 30 kopców na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 225 przez 1 godzinę i 15 minut. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Połącz masło orzechowe i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
1 łyżeczkę masy z masłem orzechowym rozprowadzić na płaskich bokach 15 Bez, a na wierzchu pozostałe bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn