Kanapki z masłem i rzodkiewką

Kanapki z masłem i rzodkiewką
Kanapki z masłem i rzodkiewką to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz grubą diagonalną bagietkę, grubą sól koszerną, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Kanapki z masłem i rzodkiewką, Kanapki z szynką, cheddarem i masłem jabłkowym, oraz Kanapki z rzodkiewką i masłem truflowym lub " tartines.

Instrukcje

1
Rzodkiewki umieścić w średniej misce z lodowatą wodą i schłodzić co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RzodkiewkaRzodkiewka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rzodkiewki odcedzić i pokroić cienko.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
3
Masło rozprowadzić obficie na plastrach bagietki i posypać lekko solą morską lub grubą solą koszerną. Ułóż plastry rzodkiewki na plastrach bagietki z masłem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
BagietkaBagietka
MasłoMasło
RzodkiewkaRzodkiewka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn