Kanapki z marynowaną rzodkiewką i słodkim masłem
Marynowana rzodkiewka i kanapki ze słodkim masłem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz rzodkiewki, cukier granulowany, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Słodka Marynowana Cebula Arbuz Rzodkiewka Sałatka, Kanapki z ogoloną rzodkiewką z masłem ziołowym, oraz Kanapki z herbatą z rzodkiewki, pietruszki i cytryny.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem rzodkiewek w małym rondelku i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić 1/2 łyżki masła. Doprawić solą i pieprzem. Rukolę podzielić na 4 kromki chleba. Marynowane rzodkiewki przełożyć na rukolę (około 20 na kanapkę), nakładając je nieco na siebie. Zamknąć kanapki z pozostałymi 4 kromkami chleba. Przyciąć Skórki. Zrób 2 kawałki na każdej kanapce, tworząc 4 prostokątne kanapki z herbatą.