Kanapki Z Marynowanym Stekiem Z Grilla
Grillowane marynowane kanapki stek może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.81 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 249 kalorii, 28g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka grillowanej cebuli, miód, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Kanapki Z Marynowaną Rukolą, Cebulą I, Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów, oraz Guinness-Marynowane Kanapki Z Żubrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj miód, piernik, sos sojowy i piwo.
Dodać wołowinę; obrócić do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce, obracając od czasu do czasu, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa. Przykryć i grillować wołowinę na średnim ogniu około 12 minut dla średniej doneness, obracając po 6 minutach i często szczotkowanie marynatą. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Wołowinę pokroić w cienkie plasterki.
Wołowinę podawać w pita fold breads z pomidorem i cebulą.