Kanapki Z Lodami W Czekoladzie

Kanapki Z Lodami W Czekoladzie
Kanapki z lodami zanurzone w czekoladzie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 69 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, żółtka jaj, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki z lodami w czekoladzie, Czekoladowe Zanurzone Domowe Masło Orzechowe Oreo Mochan Lody Kanapki, oraz Zanurzone Kanapki Z Lodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia (najlepiej z prostymi bokami) z folią, pozostawiając 1-calowy zwis po długich bokach. Nałożyć lekko spray zapobiegający przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i szczyptę soli ubić w średniej misce. Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż mleko na dnie patelni stanie się Głębokie złociste, często mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przenieść rumiane masło do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieścić cukier i syrop w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Polać rumianym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Trzepaczka do połączenia (mieszanina nie będzie gładka).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ubić w żółtkach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać mieszaninę mąki; wymieszać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
9
Przełożyć miękkie ciasto na przygotowaną patelnię; wcisnąć w równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec warstwę cookie, aż złoty brązowy wokół krawędzi i boków są po prostu zaczynają się odciągnąć od krawędzi patelni, 15 do 17 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Używając zwisu folii jako pomocy, podnieś warstwę cookielayer z patelni i umieść na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
12
Umieść arkusz folii wzdłuż tej samej patelni, pozostawiając zwis po obu krótkich stronach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
13
Umieść inny arkusz folii w poprzek na patelni, pozostawiając zwis na długich bokach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
14
Wytnij warstwę ciasteczek na pół w poprzek. Zwrócić 1 połowę ciastka, górną stroną w dół, do patelni, umieszczając ciasno w 1 krótkim końcu patelni. Lekko zmiękczyć lody w kuchence mikrofalowej w 15-sekundowych odstępach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PatelniaPatelnia
15
Na patelni równomiernie rozprowadzić lody na ciastku.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Ułożyć drugą połówkę ciastka, górną część do góry, na szczycie lodów, lekko naciskając, aby przylegać. Fold fold wrap up and over ice cream-filled cookie. Zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
17
Blacha do pieczenia z pergaminem lub papierem woskowanym. Rozpakuj ciastko wypełnione lodami; umieść na powierzchni roboczej. Za pomocą ząbkowanego noża przeciąć ciastko wzdłuż na pół, a następnie przeciąć każdy pasek w poprzek na 4 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
18
Umieścić na arkuszu; zamrozić.
19
Wymieszaj czekoladę i olej w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującej się wody, aż stopi się i będzie gładka; ostudzić do lata. Ułóż dekoracje na talerzach. Pracując z 1 kanapką lodową na raz, zanurz połowę kanapki w roztopionej czekoladzie, pozwalając nadmiar czekolady kapać z powrotem do miski. Wciśnij kanapkę delikatnie do dekoracji na talerzu. Wróć do prześcieradła w zamrażarce. Zamrażać, aż czekolada ustawi się i zamarznie, około 1 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Owinąć każdą kanapkę indywidualnie w folię i przechowywać zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kanapki Z LodamiKanapki Z Lodami
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn