Kanapki z lodami owsiano-Rumowo-Rodzynkowymi
Kanapki z lodami owsiano-Rumowo-Rodzynkowymi to bezmleczne przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 712 kalorii, 10g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz do żucia ciasteczka owsiane, rum, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Lody Owsiano-Rodzynkowe, Płatki Owsiane Ciasto Z Rodzynkami, oraz Lody Owsiane Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać rum na złote rodzynki; odstawić 2 godziny.
Odcedzić i wyrzucić rum. Rodzynki namoczone rumem mieszamy do zmiękczonych lodów. Zamrozić 30 minut.
Rozprowadzić lody równomiernie na 1 stronie 5 dużych ciasteczek do żucia; na wierzchu pozostałe duże ciasteczka do żucia.
Umieść w plastikowych lub woskowych torebkach papierowych i zamrozić co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.