Kanapki Z Lodami Mocha Brownie

Kanapki z lodami Mocha Brownie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka masła, brązowego cukru, błyskawicznego espresso w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kanapki Z Lodami Mocha Brownie, Kanapki Z Lodami Mocha Brownie, oraz Ciasto Lodowe Mocha Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. linia dwie 8-calowe kwadratowe patelnie do pieczenia z folią, pozostawiając 2-calowy zwis na 2 stronach. Mgiełkę obie Patelnie sprayem do gotowania.
W dużej żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem gotującej się wody, rozpuść masło i czekoladę razem, często mieszając. W małej filiżance wymieszaj wanilię i espresso w proszku, aż się rozpuści.
Wyjąć miskę z rondla i ubić w cukrze, brązowym cukrze i mieszance espresso.
Ubić jajka, aż ciasto stanie się gładkie i błyszczące. Wymieszać z mąką i solą, mieszając ciasto tylko do połączenia.
Dziel ciasto między patelniami do pieczenia, rozprowadzając małą łopatką. Ciasto będzie płytkie w patelniach.
Piec, aż po prostu zrobić, o 15 protokół, obracając patelnie w połowie. Nie przesadzaj.
Umieść patelnie na stojaku z drutu, aby ostygły.
Zmiękczyć lody w lodówce przez 15 minut. Łyżka lodów na 1 patelni brownies, rozprowadzając równomiernie małą szpatułką. Odkręcić drugą patelnię i odkleić folię. Naciśnij brownies, dół strony w dół, na lodach. Przykryć folią i zamrozić do twardości, około 5 godzin.
Wyjąć patelnię z zamrażarki. Użyj zwis folii, aby wyciągnąć ciasteczka.
Umieść na desce do krojenia, odwróć i odklej folię. Przyciąć krawędzie, przeciąć na pół, a następnie przeciąć każdą połowę na ćwiartki.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.